1 december 2023

Multiline op Architect@Work als sparringpartner voor architecten

We waren terug te vinden op Architect@Work in Nederland, een vooraanstaande beurs die een uniek platform biedt voor ontmoetingen tussen architecten, opdrachtgevers, light designers en dealers. Onze stand werd bemand door onze collega’s van Multiline Licht Nederland. Norbert Staneke, sales manager, vertelt waarom Architect@Work een onmisbare beurs in de sectoren van verlichting en architectuur.

Architect At Work Amsterdam 2023

“Wat Architect@Work zo interessant maakt, is het breed publiek van architecten, zowel interieur als exterieur, maar ook producenten, opdrachtgevers en dealers. Het is een geweldig evenement om te netwerken en om langdurige connecties te onderhouden. Multiline is namelijk al langer dan 15 jaar terug te vinden op de evenementen van Architect@Work.”

Nieuwe producten in de kijker: Grip, Snake en Offside

We plaatsten onze stand in de kijker door een minimalistisch ontwerp te combineren met inspirerende producten, waaronder Grip, Snake en Offside. Deze waren onder andere ook terug te vinden op onze stand op Light + Building. Architect@Work is de ideale locatie om ons uitgebreide assortiment en nieuwe producten te tonen.

“De keuze voor het minimalistisch design van de beursstand was niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook strategisch relevant.” vertelt Norbert. “De stand weerspiegelde de algemene trend in de markt waar producten kleiner worden. Dankzij onze expertise in maatwerk lichtarmaturen blinken we hierin uit. Daarnaast demonstreert deze stand dankzij de kleurselectie dat onze producten naadloos passen in chique hospitality-projecten.”

 

Stand Multiline op Architect At Work 2023 in Amsterdam

Sparren over projecten en toepassingen

“We onderschatten de essentiële meerwaarde van fysiek contact en tastbaarheid niet. Op zo’n evenementen kunnen we de dialoog rechtstreeks aangaan, onze expertise tonen en op de hoogte blijven over de nieuwste trends en evoluties in de sector. We houden bijvoorbeeld ook vinger aan de pols vanwege de praktische vragen van architecten over de mogelijkheden en toepassingen van onze producten.”

“Deze beurs was specifiek ook een gelegenheid om onze visie op duurzaamheid en circulaire verlichting te delen. Het thema van deze editie was namelijk ‘Healthy Materials’. Een onderwerp dat terugkwam in het gevarieerd lezingenprogramma en waar we graag onze kennis over delen met de bezoekers aan onze stand.”

Ook op zoek naar een sparringpartner? Neem contact op voor deskundig advies over uw verlichtingsproject.

Heeft u vragen? 
Wilt meer graag meer informatie over onze producten?

Contacteer ons