8 augustus 2022

Light + Building oktober 2022

Om de twee jaar wordt de beurs Light + Building georganiseerd in Messe Frankfurt. Op wereldniveau is Light + Building DE verlichtingsbeurs bij uitstek. Door welbekende omstandigheden kon de vorige editie niet doorgaan, maar in oktober 2022 kunnen we opnieuw een editie bijwonen in levenden lijve. Multiline is uiteraard van de partij om klanten en partners te verwelkomen met een hapje en drankje op onze stand.

Light + Building 2022

Drie actuele thema’s

De herfsteditie van Light + Building vindt plaats van zondag 2 tot en met donderdag 6 oktober. Dit jaar staat in het teken van drie actuele thema’s:

  • Green Deal & Duurzaamheid: de duurzame opmars van energie-efficiëntie in steden en gebouwen. Onderwerpen zoals de lange levensduur van ledverlichting, smart buildings en laadinfrastructuur voor elektrische wagens komen in dit thema aan bod.
  • Elektrificatie & Digitalisatie: efficiënte planning, optimaal energieverbruik en comfort in gebouwen. Door middel van elektrificatie en digitalisatie worden technieken slimmer en beter op elkaar afgestemd.
  • Licht & Design: ons favoriete thema wordt opgesplitst in welzijn, duurzaamheid, design en veiligheid. Door sociale ontwikkelingen komt onder andere de invloed van verlichting op onze gezondheid meer en meer ter sprake.

De stand van Multiline

Speciaal voor Light + Building ontwierpen we een eigen beursstand van 110 m², die we ook zelf bouwen van A tot Z. Hier stellen we naar gewoonte onze nieuwe productlijnen voor. Deze editie zijn dat er maar liefst zeven:

Offside (winnaar Design Plus award)
Grip (winnaar Design Plus award)
Snake
Rekta 20
– Rekta 40 M
Biko
Nio

Offside en Grip zijn beide winnaars van de Design Plus award, uitgereikt door Light + Building. De organisatie reikt deze awards uit in samenwerking met de ‘German Design Council’, aan producten die een originele combinatie vormen van design en innovatieve technologie. Al deze producten zijn terug te vinden op onze stand in hal 3.0.

Neem deel aan Light + Building 2022

Multiline nodigt klanten en partners met veel enthousiasme uit om een bezoek te brengen aan Light + Building. We gaan graag in gesprek en vertellen alles over de nieuwste ontwikkelingen in onze sector.

Contacteer Multiline voor gratis toegang tot de herfsteditie.

Heeft u vragen? 
Wilt meer graag meer informatie over onze producten?

Contacteer ons