12 maart 2024

Nieuw product: Rekta 30 2.0, de heruitgevonden armatuur voor klimaatplafonds

Met een upgrade van de Rekta 30 verleggen we opnieuw onze grenzen op vlak van efficiëntie en esthetiek in verlichting. Hiermee bouwen we verder op het succes van de Rekta 20 en introduceren we spannende nieuwe mogelijkheden voor kantoren en ruimtes met uiteenlopende vereisten. Wij presenteren u: Rekta 30 2.0.

Rekta 30 2.0

De belangrijkste verbeteringen: efficiëntie en modulatie

Rekta 30 2.0 is speciaal ontworpen voor gebouwen waar flexibiliteit belangrijk is, zoals bijvoorbeeld kantoorgebouwen waar modulatie een begeerde eigenschap is. Rekta 30 2.0 heeft een gelijkaardige opbouw als zijn voorganger maar met een geavanceerde lichttechnologie, waarbij een uniforme lichtervaring wordt gegarandeerd met een modulatie tot 2,70 meter. Net zoals bij Rekta 20 werd er gekozen voor een geoptimaliseerde optiek bestaande uit een lens, reflector en raster, die eerder al succesvol werd toegepast in Rekta 20. Esthetisch sluiten beide productlijnen nauw op elkaar aan, wat toelaat ze beide te combineren in eenzelfde project. Daarnaast werd er gekozen voor een nieuw ontwikkelde ledboard van Tridonic. Op de achterzijde van het ledboard zijn connectoren geplaatst om zo ruimte te creëren die de efficiëntie van de armatuur duidelijk ten goede komt.

 

Rekta 30 2.0

Rekta 30 2.0 past op de lamel van het klimaatplafond

Een opvallend voordeel van Rekta 30 2.0 is de veelzijdigheid van het product. Het kan autonoom worden gebruikt, zowel als pendelarmatuur als in opbouw, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen. Net zoals Rekta 20 en Rekta 30 is deze nieuwe oplossing bij uitstek toepasbaar in combinatie met het SAPP of 30BD klimaatplafond.

Toepassingen en optimalisaties

Rekta 30 2.0 vindt toepassing in verschillende contexten. Door zijn grote modulatie biedt het een uitstekende oplossing voor zowel kleine als grootschalige projecten waarbij het energetisch aspect van prioritair belang is. Esthetiek en lichtcomfort staan hierbij steeds centraal. We werken voortdurend aan optimalisaties binnen ons productassortiment om de maximale flexibiliteit en het gebruiksgemak te verbeteren. In dit geval zijn de manueel verstelbare beugels aan de bovenkant, voor installatie in de klimaatplafonds, een opvallende eigenschap. Klanten hebben hierdoor zelf de vrijheid de armaturen te installeren in functie van de positie van de dragers en dit ongeacht het type plafond. We zijn enthousiast om nog beter te kunnen beantwoorden aan de noden van onze klanten dankzij de Rekta 30 2.0.

Heeft u vragen? 
Wilt meer graag meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Meer nieuws