11 juli 2023

Verlichting op maat van uw plafond

Bij Multiline bieden we verlichtingsoplossingen op maat voor allerhande type verlaagde plafonds. Van actief tot passief, van hout, vilt tot metaal. Onze verlichting op maat gaat naadloos op in het geheel. Of u nu een hoger thermisch, esthetisch, of akoestisch comfort nastreeft, onze producten op maat dragen bij aan het concept.

Verlichting verlaagd plafond

Universeel toepasbaar

We voorzien oplossingen voor elk type plafond, zonder dat de plafondbouwer hier rekening mee hoeft te houden. Bij de meeste projecten voorzien we oplossingen voor actieve klimaatplafonds, zoals voor de kantoren van Marcel Caenen Verzekeringen of Nelissen Verzekeringen. Ook passief esthetisch verlaagde plafonds uit bijvoorbeeld metaal, hout of vilt zijn perfect mogelijk, zoals voor de kantoren van Ardo of het winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam. Multiline heeft tal van ervaring met de meeste fabrikanten van verlaagde plafonds zoals Interalu, Beddeleem, HunterDouglas, Lindner

 

Plug & play

Ongeacht het type plafond, we produceren onze armaturen op maat zodat ze quasi naadloos integreren in het plafond. Op basis van de opbouw van het plafond, voorzien wij de nodige componenten en accessoires zoals beugels om onze producten aan te sluiten. Zelfs na montage is het bij bepaalde producten mogelijk om onze armaturen van positie te veranderen, zonder aanpassingen aan het plafond.

Dankzij onze producten kunnen installateurs werken met pasklare plug & play armaturen. Hiervoor moeten we enkel weten hoe het plafond is opgebouwd. We rusten onze producten uit zodat de installateur ze niet hoeft te demonteren. Zo komt een installateur niet in aanraking met de elektronische componenten, wat de kans op defecten verkleint en de installatie aanzienlijk versnelt.

 

Verschillende breedtes

Onze meest populaire maatwerk producten voor verlaagde plafonds zijn onze lineaire lichtlijnsystemen zoals de verschillende Rekta profielen. Een grote troef zijn de variabele diameters, waardoor we voor vrijwel elk type plafond een oplossing voorhanden hebben. Bestaat de geschikte oplossing nog niet in ons huidig gamma, dan ontwikkelen we zelfs in grotere projecten een nieuw product op maat.

 

Wij denken met u mee

Kortom, bij Multiline vindt u verlichtingsoplossingen op maat voor elk type verlaagd plafond. Ideaal voor bedrijfsgebouwen, kantoorcomplexen, openbare gebouwen, enz., waar ergonomie, esthetiek en comfort tot de beoogde resultaten behoren.

Neem contact op voor meer informatie of advies op maat van uw project.

Heeft u vragen? 
Wilt meer graag meer informatie over onze producten?

Contacteer ons