13 mei 2024

Functioneel en gezellig licht voor Argenta Boechout

Samen met interieurbouwer Bossuyt leverden we de verlichting van het Argenta-kantoor in Boechout. Het doel was om zowel functionele verlichting als gezellige sfeerverlichting te voorzien voor een ontvangstruimte en enkele vergaderzalen.

Argenta Boechout

Dit kleinere project, met inkomzone, wachtzone en vergaderruimtes vroeg om functionele verlichting met spots in de gangen en lineaire verlichting in de vergaderzalen, direct en indirect stralend met plexi afdekking. Daarnaast had Bossuyt als doel om de zones ook van gezellige sfeerverlichting te voorzien. Dankzij eerdere samenwerkingen is Bossuyt goed op de hoogte van ons aanbod en wisten ze precies welke armaturen ze nodig hadden voor Argenta Boechout. Hun voorkeur ging uit naar een van onze nieuwere producten: Grip. Dankzij deze input konden wij meteen meedenken in de juiste richting en goed inspelen op hun behoeften.

Gezellig licht met Grip

Met Grip in opbouw konden we indirecte verlichting voorzien aan de wanden van de wachtzone. Het principe daar is nog altijd dat alles in één profiel zit. Als er ooit een defect is, kan de afdekplaat er makkelijk af en zien we meteen waar het defect zit.

 

Grip indirecte verlichting in opbouw

Functioneel licht met Rekta 40

Met de multifunctionele Rekta 40-70 hebben we accentverlichting en functionele verlichting gecombineerd in één profiel. Zo legden we accenten naar de kasten toe en leverden we anderzijds ook voldoende verlichting voor de circulatie. Het resultaat is een armatuur met een combinatie van lichtopeningen met plexi en richtbare kokerspotjes.

 

Rekta 40-70 voor accentverlichting en functionele verlichting in een circulatiegang

Elk project met dezelfde toewijding

Bij ieder project bieden we advies over de kleur van de profielen. In dit geval kozen we witte profielen voor alle ruimtes, om overeen te komen met de kleur van het plafond. Door de kleur van het profiel aan te passen aan de kleur van het plafond vormt alles optisch één geheel.

Het leuke aan kleinere projecten zoals dit is de vlotte manier van werken. Omdat ze vaak op een korte termijn (6 maanden) uitgevoerd worden, moeten we snel knopen doorhakken. De goede samenwerking met interieurbouwer Bossuyt zien we bevestigd in het aantal nieuwe aanvragen. Die klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk.

Ongeacht de grootte van een project, voorzien we bij Multiline graag in een oplossing op maat. Neem contact op voor professioneel lichtadvies.

Heeft u vragen? 
Wilt meer graag meer informatie over onze producten?

Contacteer ons