15 november 2022

Een multifunctioneel armatuur: Rekta 40 M

Multiline presenteert Rekta 40 M: een multifunctioneel lichtlijnsysteem in een populaire bouwvorm, met aandacht voor installatiegemak. Rekta 40 M is de samensmelting van twee populaire Multiline armaturen, als veelzijdige variant van Rekta 40 I, verder bouwend op de basis van Rekta 30. Kortom: the best of both worlds. Een noemenswaardige aanvulling op ons gamma.

Rekta 40 M werd in het leven geroepen als multifunctioneel lichtlijnsysteem, vanwege de populariteit van Rekta 30 en Rekta 40 I. Rekta 40 I is interessant voor specifieke toepassingen, met een licht profiel en een korte assemblagetijd. Ook Rekta 40 M benut de elementen die een korte assemblagetijd waarborgen, maar met de optie om meer technieken te integreren en het grote voordeel dat het profiel aanzienlijk sneller geïnstalleerd wordt.

 

Multifunctioneel armatuur: Rekta 40 M

Alles is mogelijk met een multifunctioneel armatuur

Het profiel van Rekta 40 M heeft een populaire bouwvorm: niet te breed en niet te smal. Hierdoor kunnen verschillende technieken in één product geïntegreerd worden, zoals een driefasige stroomrail met verschuifbare spots of de montage van inbouw- en opbouwspots op een vast bepaalde positie in het profiel. Naast de klassieke optieken van Rekta 40 I behoren de verschillende lenzen eveneens tot de mogelijke afschermingen. Dit maakt Rekta 40 M breed inzetbaar in bijvoorbeeld horecazaken, openbare gebouwen, kantoren, retail, enz.

 

Multifunctioneel armatuur: Rekta 40 M

Aandacht voor installatiegemak

Een groot voordeel bij de installatie van Rekta 40 M is dat het lichtcompartiment volledig gesloten blijft. De installateur kan het lichtcompartiment in één geheel uit het profiel nemen. Zo is de kans op beschadiging van de componenten veel kleiner en bijgevolg hebben de armaturen een langere levensduur. De diffuser en de LED-boards worden niet aangeraakt of verwijderd. Door middel van connectoren kan het lichtcompartiment opnieuw vastgemaakt worden aan het profiel. Een valbeveiliging zorgt ervoor dat het lichtcompartiment op zijn plaats blijft. Uw garantie voor een vlotte afwerking.

Op zoek naar een breed inzetbaar armatuur?

Dankzij onze inhouse productie en engineering, kunnen we multifunctionele armaturen zoals Rekta 40 M leveren op maat van uw project. Bovendien zijn onze producten beschikbaar in een ruim aanbod van RAL-kleuren. Bij Multiline denken we graag mee met zowel architect, verdeler, installateur als bouwheer.

 

Multifunctioneel armatuur: Rekta 40 M

 

Op zoek naar een geschikt armatuur voor uw project? Neem contact op en we bekijken samen de opties.

Heeft u vragen? 
Wilt meer graag meer informatie over onze producten?

Contacteer ons