23 april 2024

Akoestische panelen met verlichting: Atlantis en Plato

In de wereld van moderne architectuur, waar harde materialen zoals beton en glas overheersen, kan de akoestiek vaak een uitdaging zijn. Gelukkig bieden akoestische panelen met verlichting een elegante oplossing, waardoor men de akoestiek in ruimtes flexibel kan optimaliseren. Wij presenteren u: Atlantis en Plato.

Akoestisch paneel met verlichting in bureauruimte
Plato is een maatwerk armatuur met verlichting en akoestiek

Plato: maatwerk in licht en akoestiek

Plato is een interessant concept dat zich onderscheidt door zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid. Gemaakt van gerecycleerd PET-materiaal, bieden Plato-armaturen niet alleen uitstekende akoestische eigenschappen, maar ook verschillende mogelijkheden voor personalisatie. Van bedrijfslogo’s tot specifieke texturen, Plato kan op maat worden gemaakt om perfect te passen bij de esthetiek en functionele behoeften van elke ruimte. Met geïntegreerde lichtlijnen en de mogelijkheid om andere producten zoals Rekta 30 en Rekta 40 te integreren, biedt Plato een unieke combinatie van verlichting en geluidsabsorptie.

 

Atlantis is een gependeld akoestisch paneel met verlichting

Atlantis: akoestisch comfort met gependelde panelen

Atlantis biedt een andere benadering door gebruik te maken van gependelde akoestische panelen met verlichting. Gemaakt van Basotex-materiaal, bieden Atlantis-panelen een nog hogere geluidsabsorptie dan Plato, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met een hogere behoefte aan akoestisch comfort. Deze panelen kunnen niet alleen aan Multiline profielen worden opgehangen, maar ook als muurobjecten worden gebruikt, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn.

Het perfecte kleurenpalet

Om ervoor te zorgen dat akoestische verlichtingsarmaturen perfect aansluiten bij de esthetiek van elke ruimte, bieden we een breed scala aan kleurenopties. Van zwart en lichtgrijs tot levendige accentkleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hiermee creëren we steeds een harmonieus geheel.

 

Akoestische optimalisatie

Hoewel we bij Multiline geen akoestische experts zijn, werken we nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat onze oplossingen voldoen aan de hoogste akoestische normen. Dankzij de begeleiding van specialisten op vlak van akoestiek, kunnen we de ideale oplossing vinden voor elke ruimte, waarbij we rekening houden met factoren zoals de grootte en de functie van de ruimte.

Licht en geluid in perfecte harmonie

Akoestische verlichting biedt een innovatieve oplossing voor de uitdagingen van moderne architectuur. Met Plato en Atlantis kunnen ruimtes niet alleen worden verlicht, maar ook worden getransformeerd tot comfortabele en functionele omgevingen waar geluid en licht in perfecte harmonie samenkomen. Bij Multiline streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan hun behoeften op het gebied van zowel verlichting als akoestiek.

Neem contact op voor een oplossing op maat van uw ruimte(s).

Heeft u vragen? 
Wilt meer graag meer informatie over onze producten?

Contacteer ons