5 juni 2023

“Ieder project is anders, dat maakt het uitdagend”

De collega’s noemen haar goedlachs, spontaan, gestructureerd en polyvalent. Met deze eigenschappen brengt Carmen iedere uitdaging op haar pad tot een goed einde. 8 jaar geleden had Carmen van KNX, DIALux of DALI nog nooit gehoord. Vandaag maakt ze zelf lichtberekeningen en productietekeningen. Met veel passie vertelt ze over haar job.

Carmen

Vers van de schoolbanken begon Carmen als jong grafisch talent bij Multiline. Oorspronkelijke lag haar focus op de uitwerking van grafisch materiaal zoals banners, webpagina’s en de catalogus van maar liefst 800 pagina’s. “Die catalogus heeft me veel bloed, zweet en tranen gekost.”

Manusje-van-alles

Door haar interesse in het vakgebied leert Carmen elke dag bij. Vandaag omvat haar functie veel meer dan enkel het grafische aspect. “Ik ben eigenlijk een manusje-van-alles. Het grafische is ondertussen nog maar een kleiner deel van mijn takenpakket. Vandaag ondersteun ik onze verkoopafdeling met bestellingen, ik maak lastenboeken en technische fiches op, ik doe projectopvolging, ik organiseer onze marketing, enz. Daarnaast help ik ook met lichtberekeningen in DIALux.”

Nieuwe uitdagingen

“Binnenkort ga ik de baan op als lichtconsulente. Dat is iets compleet anders dan wat ik voordien deed, maar na 8 jaar is dat een logische volgende stap. Voor het ontwerp van onze catalogus zat ik aan de bron van alle info. Zo heb ik ons hele assortiment leren kennen. Voor een deel klanten ben ik nu ook het aanspreekpunt, onder andere voor orderbevestigingen. Ik zit graag aan een bureau, maar ik ben ook een sociaal persoon. Daarom kijk ik vooral uit naar het menselijk contact in mijn nieuwe rol als lichtconsulente.”

 

“Onze toestellen zijn kwalitatief en tijdloos”

“Wat ik zelf zo uniek vind aan Multiline is dat al onze producten op maat beschikbaar zijn, ongeacht de grootte of complexiteit van het project. De meest indrukwekkende projecten, zijn vaak ook de meest uitdagende. Er gaat heel wat aan vooraf. Hier slagen we in dankzij ons efficiënt productieproces, in de handen van ervaren vakmensen. Dit maakt dat we trots kunnen zijn op ieder project dat we opleveren. Een project dat me zelf specifiek is bijgebleven, is het hoofdkantoor van technologiebedrijf Nedap in Groenlo, Nederland. Voor hun kantoren leverden we een grote lichtlijnstructuur, bestaande uit heel wat L- en T-verbindingen. De productietekeningen heb ik zelf gemaakt. Thuis heb ik zelf onze Rekta 40 I, Edge 55 en Anilo. Dat zijn mijn favorieten omdat ik van de combinatie tussen strakke, rechte en gebogen lichtlijnen hou. Onze toestellen zijn kwalitatief en tijdloos.”

Heeft u vragen? 
Wilt meer graag meer informatie over onze producten?

Contacteer ons